Nanolash

NEW IN • NANOLASH

Nanolash is een wimperserum geschikt voor de gevoelige ogen. De wimpers worden voller, langer en gehydrateerd. 50% langere wimpers in slechts 30 dagen tijd.

Waarom NANOLASH?

  • Door oogartsen getest en klinisch bewezen
  • Verstevigt en verlengt wimpers na vier weken van gebruik
  • De beste oplossing voor gevoelige ogen
  • Top ratings van tevreden klanten over de hele wereld

Effecten van NANOLASH

Dankzij de nieuwe technologie en jaren van dermatologische testen is NANOLASH eindelijk werkelijkheid geworden. Het unieke wimperserum is onmisbaar geworden voor elke man en vrouw die langere wimpers willen.

Veilige ingrediënten

Tijdens de ontwikkeling van NANOLASH hebben we ervoor gezorgd dat elk ingrediënt veilig is en geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. We hebben ons gericht op natuurlijke ingrediënten die geweldige resultaten geven en een positieve invloed hebben op de structuur van de wimpers. Kort om de wimpers worden dikker, langer, gehydrateerd en zien er geweldig uit.

Hoe breng je NANOLASH aan?

Het precieze borsteltje maakt aanbrengen snel en makkelijk. Breng het product aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Gebruik het product elke avond na het reinigen en zorg dat de oogleden schoon en droog zijn. Tevreden met het resultaat? Gebruik het wimper serum dan nog twee tot drie keer per week.