Foreveryoung Schoonheidssalon privacyverklaring

Privacyverklaring – Foreveryoung Schoonheidssalon              Versie: april 2020

Persoonsgegevens die wij verwerken

Foreveryoung Schoonheidssalon verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Waarom we gegevens nodig hebben:

Foreveryoung Schoonheidssalon verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

Hoe lang we gegevens bewaren:

Foreveryoung Schoonheidssalon zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, bijv. zolang u klant bent van Foreveryoung Schoonheidssalon, maar ook zolang de wetgever (via overige wetgeving) vraagt om de gegevens te bewaren.

Delen met anderen:

Foreveryoung Schoonheidssalon verstrekt uw persoonlijke gegevens alleen aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Voorbeelden daarvan zijn transportondernemingen, online betaalsystemen en deurwaarders. Zij hebben toegang tot de persoonsgegevens die zij nodig hebben om hun functies uit te voeren maar mogen ze niet voor andere doeleinden gebruiken. Voorts moeten zij de persoonsgegevens verwerken overeenkomstig deze Privacyverklaring en zoals toegestaan ingevolge de toepasselijke wetgeving betreffende de bescherming van persoonsgegevens. Foreveryoung Schoonheidssalon is niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van uw gegevens bij derden.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen aan derden doorgeven als:

In kaart brengen websitebezoek / Cookiebeleid

Foreveryoung Schoonheidssalon gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Foreveryoung Schoonheidssalon gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Google Analytics: Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via onze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.  Google is een Amerikaans bedrijf . De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes.

Google Klantenreviews en Google Adwords: wij geven toestemming aan derde partijen dus ook Google om cookies te kunnen plaatsen en uitlezen in de browsers van Eindgebruikers of wegbakens of om gelijkwaardige technologieën te kunnen gebruiken om informatie te verzamelen in verband met het Klantenreviewsprogramma van Google. Google kan dus ook informatie ontvangen over transacties die zij uitvoeren op onze site. Foreveryoung Schoonheidssalon is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de toestemming van gebruikers voordat Google een e-mail naar onze klanten/eindgebruikers stuurt. En dient dan dus ook het sjabloon of de sjablonen te gebruiken die door Google aan ons zijn verstrekt.

Social Media Buttons: We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield. Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen: Facebook,  Instagram.

Nieuwsbrief: Deze informatie geldt enkel voor personen die zich hebben ingeschreven voor de Foreveryoung Schoonheidssalon nieuwsbrieven. Alle nieuwsbrieven worden verstuurd via de servers van Mailchimp deze staan in de Verenigde Staten en Mailchimp conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen (tenzij andere wetgeving verlangt dat gegevens bewaard blijven voor een resterende periode). U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@foreveryoungsalon.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Foreveryoung Schoonheidssalon zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de sociale media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar.

 

U kunt ons ook bereiken via:

www.foreveryoungsalon.nl

https://www.facebook.com/beautysalonforeveryoung/

https://www.instagram.com/beautysalonforeveryoung/

Tel: 0642485993 via whatsapp of telefonisch

Email: info@foreveryoungsalon.nl

 

Klachten

Onverminderd andere mogelijkheden van administratief beroep of een voorziening in rechte, heeft iedere betrokkene het recht een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit, met name in de lidstaat waar hij gewoonlijk verblijft, hij zijn werkplek heeft of waar de beweerde inbreuk is begaan, indien hij van mening is dat de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens inbreuk maakt op deze verordening. Voor deze klachten kunt u zich per post richten aan de Autoriteit Persoonsgegevens

Adres: Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Het telefoonnummer is 088 – 1805 250.

De Autoriteit Persoonsgegevens vraagt u vriendelijk in uw correspondentie uw telefoonnummer te vermelden, zodat de Autoriteit Persoonsgegevens in geval van aanvullende vragen of uitgebreidere uitleg snel contact met u kan opnemen.

 

Beveiliging

Foreveryoung Schoonheidssalon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via de mail info@foreveryoungsalon.nl