Powderbrows masterclass

Powderbrows masterclass

Wat ik zelf door de jaren heen heb gemerkt, is dat het zo goed is voor jouw eigen ontwikkeling om verschillende trainingen te volgen bij verschillende spmu artiesten. Iedereen doet het namelijk anders en heeft soms wat meer kennis over het vak of gebruikt andere technieken in de praktijk.

Voor wie is deze training?

Deze ééndaagse training is alleen geschikt voor spmu artiesten die al ervaring hebben met Powderbrows en met een SPMU apparaat. Het is een privé training, dus alle aandacht gaat 100% naar jou! Door dat je deze persoonlijke aandacht krijgt kunnen wij heel goed zien welke punten nog evt. verbeterd kunnen worden. Heb je het gevoel dat je nog ergens tegen aan loopt of vind je de manier hoe wij Powderbrows zetten helemaal geweldig? Dan is deze training zeker iets voor jou! Tijdens deze training vertellen wij alle ins and outs die je moet weten als spmu artist.

Wat kan je verwachten van deze training?

1. Introductie

De training begint om 09.30 bij ons in de salon en eindigt om 18u00. We starten de dag met een kennismaking met koffie/thee en wat lekkers en bespreken samen de punten waar jij tegen aanloopt of graag nog zou willen bijleren.

2. Theorie

Vervolgens starten we met de theorie, waarin ook het onderwerp kleurenleer wordt meegenomen. Je krijgt informatie over het maken van perfecte foto’s en video’s en een deel over marketing.

3. Oefenen

Als we daarmee klaar zijn gaan we beginnen met browmapping, het oefenen op oefenhuid en nemen we alles nog extra door. Hier leggen wij de focus op hoe je het apparaat het best kan vasthouden, de verschillende technieken van shaden en de contouren kan zetten!

4. Praktijk

Hierna volgt een uitgebreide lunch. In de middag begin je met het werken op je eigen model! (deze moet je zelf regelen). Tijdens het werken op je model geeft SharonGül je tips en tricks en helpt ze waar nodig is!

 Als afsluiting van de dag is er nog ruimte voor feedback en eventuele vragen. Na de masterclass kan je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat van ons.

Masterclass Powderbrows

Duur: 1 dag
  • Ééndaagse masterclass
  • Voor SPMU artiesten
  • Powderbrows certificaat

Wat zijn de kosten

Prive 1.1 training: €1250,- (excl. BTW)

Groepsopleiding max 2 studenten: €850,- (excl. BTW)

 

Het is mogelijk om deze opleiding intermijnen te betalen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via: info@foreveryoungsalon.nl