Overige wimper behandelingen

Paniek omdat je wimpers over gekruld zijn of dat ze mega kroezig zijn? Wij kunnen dit weer voor je fixen, door de wimpers weer te ontspannen en ze weer in normale stand te krijgen. Met over behandelde wimpers kan een klant helemaal niets meer. Niet borstelen, geen mascara aanbrengen, helemaal niets. En ook kan zij er zelf niet voor zorgen dat de wimpers weer recht zullen worden. Zonder het relaxen van de wimpers zal zij de hele groei cyclus moeten afwachten tot zij weer nieuwe rechte wimpers heeft. Ook komt het wel eens voor dat cliënten die lash lift hebben opeens wimperextensions willen. Als hun lash lift er nog te veel in zit, kan er ook gekozen worden om de wimpers te ontspannen. Zodat je eerder een nieuwe set wimperextensions kan nemen!

Wimpers en wenkbrauwen verven

Niet alleen als je blonde haren hebt is het handig om ze te verven, maar ook als je donkere haren hebt. Meestal zijn de uiteinden van de wimperharen lichter geworden en als je het dan verft wordt het weer 1 geheel kwa kleur. We overleggen altijd met de cliënt wat ze precies willen. De ene cliënt wilt de verf op de huid hebben en de andere alleen in de haartjes. Alles is mogelijk bij ons! Kwa normale verf voor wimpers en wenkbrauwen werken wij met het merk Refectocil in de salon. De kleuren bestaan uit : lichtbruin, donkerbruin, zwart, grijs, blauw zwart. Heel vaak mixen we de kleuren ook. Voor het verven van de wimpers kan je blauw zwarte verf gebruiken of gewoon zwart.

Wimpers ontspannen

25,- Tijdsduur: 30 min
  •  

Wimpers verven

15,- Tijdsduur: 20 min
  •  

Wimpers + wenkbrauwen verven

27,50 Tijdsduur: 30 min
  •  

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!

Indien je met oogmake-up op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt extra tijd te besteden aan het verwijderen ervan. Om deze bijkomende inspanning te compenseren, brengen wij een toeslag van 5 euro in rekening.