Tattoo removal & PMU removal

De ND-YAG Laser staat bekend om zijn effectiviteit bij het behandelen van verschillende huidaandoeningen en tattoo verwijdering. De ND-YAG Laser maakt gebruik van een geavanceerd proces waarbij de inkt van binnenuit het lichaam wordt afgevoerd, waardoor een duidelijke verbetering zichtbaar wordt.

PMU verwijderen

Bij Beauty Salon ForeverYoung is de ND-YAG laser onze eerste keuze voor permanente make-up verwijdering. Deze laser is specifiek ontworpen om pigmentatie te behandelen.

De laserstraal selecteert nauwkeurig de pigmentkleur, verwarmt en desintegreert deze in kleine deeltjes. Deze kleine pigmentdeeltjes worden vervolgens door cellen (fagocyten) opgenomen en via het lymfesysteem uit het lichaam verwijderd.

Een intakegesprek is nodig om te bepalen of u een geschikte kandidaat bent voor deze procedure.

Anti-grijs behandeling

Niet tevreden met je huidige pigment kleur? Soms kunnen oude pigmenten na verloop van tijd te grijs worden. Met onze anti-grijs behandeling, uitgevoerd met behulp van de geavanceerde ND YAG laser, kunnen we die te grijze tinten omzetten naar warmere, passende tinten. Deze technologie maakt gebruik van krachtige laserpulsen om selectief ongewenste pigmenten te behandelen, waardoor je wenkbrauwen mooi zichtbaar blijven terwijl we de ongewenste grijsheid corrigeren. Bovendien is deze behandeling volkomen veilig en veroorzaakt het minimale ongemak voor jou.

Tattoo verwijderen

Bij Beauty Salon ForeverYoung bieden we een veilige en niet-chirurgische methode voor het verwijderen van tatoeages met onze geavanceerde laser technologie. Onze behandeling maakt gebruik van de nieuwste ND-YAG laser, die lichtpulsen in de tatoeage injecteert om het inkt pigment af te breken. Hierdoor kan het lichaam de inktdeeltjes geleidelijk afvoeren, waardoor de tatoeage vervaagt. Meerdere sessies kunnen nodig zijn voor volledige verwijdering. Onze behandelingen zijn comfortabel en u kunt direct na de sessie uw dag voortzetten. 

Waarom het vermijden van de zon belangrijk is

Kuurbehandelingen voor PMU en tattoo verwijdering

Het aantal benodigde behandelingen voor het verwijderen van PMU en tatoeages varieert afhankelijk van het pigment en de diepte.

 

 • PMU verwijderen: elke 6 weken laseren
 • Anti-grijs behandeling: om de 2 weken
 • Tattoo verwijdering: laseren elke 8 weken

PMU verwijderen

Anti-grijs behandeling
65,- Tijdsduur: 30 min
 • PMU anti-grijs om grijs pigment te verwijderen.

PMU verwijderen

Laser behandeling
75,- Tijdsduur: 30 min
 • PMU verwijderen om pigment te verwijderen.

Tattoo verwijderen

tot 100 shots
50,- Tijdsduur: 30 min
 •  

Tattoo verwijderen

100 tot 500 shots
100,- Tijdsduur: 30 min
 •  

Tattoo verwijderen

500 tot 1000 shots
150,- Tijdsduur: 45 min
 •  

Tattoo verwijderen

1000 tot 2000 shots
250,- Tijdsduur: 60 min
 •  

Veel gestelde vragen:

Koeling en verlichting van ongemak: Direct na de behandeling kan de behandelde huid warm aanvoelen en licht gezwollen zijn. Om deze symptomen te verlichten, kunt u een koele kompres aanbrengen op het behandelde gebied gedurende 10-15 minuten per keer gedurende de eerste paar uur na de behandeling. 

 

Vermijd blootstelling aan zonlicht (en GEEN zonnebank): Het is essentieel om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden gedurende 2 weken na de behandeling. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om de behandelde huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. 

 

Vermijd water en harde producten: Vermijd gedurende 1 week na de behandeling contact met water, sauna’s, zwembaden, en vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten of make-up op het behandelde gebied. 

 

Milde reiniging en hydratatie: Reinig het behandelde gebied voorzichtig met een milde reiniger en dep de huid zachtjes droog met een schone, zachte handdoek. Breng vervolgens een hydraterende crème aan om de huid gehydrateerd te houden en het herstelproces te bevorderen. 

 

Vermijd krabben of wrijven: De behandelde huid kan enige roodheid, zwelling, korstvorming of lichte jeuk vertonen na de behandeling. Het is belangrijk om niet te krabben, te wrijven of te pulken aan de korstjes, omdat dit littekens of pigmentatieproblemen kan veroorzaken. 

 

Bij het verwijderen van PMU kan na 2 tot 3 maanden een nieuwe opzet worden gedaan voor wenkbrauwen. 

 

Een nieuwe behandeling voor anti-grijs kan na 2 weken worden uitgevoerd. 

 

Pmu verwijderen mag om de 6 weken gelaserd worden 

 

Indien u na de behandeling ernstige bijwerkingen opmerkt, zoals aanhoudende roodheid, zwelling, pijn, blaarvorming of tekenen van infectie, neem dan onmiddellijk contact op met uw huisarts. 

Vermijd blootstelling aan zonlicht: Bescherm het behandelde gebied tegen direct zonlicht ten minste 1 week na de behandeling. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. 

 

Vermijd water en harde producten: Vermijd tot de huid hersteld is contact met water, sauna’s, zwembaden, en vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten of make-up op het behandelde gebied. 

 

Milde reiniging en hydratatie: Reinig het behandelde gebied voorzichtig met een milde reiniger en dep de huid zachtjes droog met een schone, zachte handdoek.  

 

Vermijd krabben of wrijven: De behandelde huid kan enige roodheid, zwelling, korstvorming of lichte jeuk vertonen na de behandeling. Het is belangrijk om niet te krabben, te wrijven of te pulken aan de korstjes, omdat dit littekens of pigmentatieproblemen kan veroorzaken. 

 

De tattoo kan elke 8 weken worden gelaserd. 

 

Indien u na de behandeling ernstige bijwerkingen opmerkt, zoals aanhoudende roodheid, zwelling, pijn, blaarvorming of tekenen van infectie, neem dan onmiddellijk contact op met uw huisarts. 

 • Lupus (reumatische aandoening SLE)
 • Herpes zoster in het gelaat
 • Ichthyose (vissenvel, visschubziekte)
 • Ehler danlos syndroom (erfelijke aandoening waarbij bindweefsel niet goed aan is gelegd)
 • Kwaadaardige huidaandoening
 • Keloïd (Goedaardig “gezwel” bestaande uit abnormaal overmatig littekenweefsel)
 • Wijnvlek (hemangioom, aangeboren vaatafwijking)
 • Hiv
 • Hepatitis (Leverontsteking ontstaan door een virus)
 • Pacemaker

 

Tijdelijke contra-indicaties

 • Roacutane gebruik tot 6 maanden NA gebruik niet laseren.
 • Corticosteroïden
 • Eczeem
 • Zwangerschap : tot 6 maanden laseren, daarna heeft de vrouw te veel hormonen en ook niet met borstvoeding.
 • Chemokuur

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!