Klassieke massage

Klassieke massage : Heb je last van je spieren, opgehoopte afvalstoffen of ben je gewoon toe aan ontspanning? Kies dan 1 van onze heerlijke klassieke massages!  Inmiddels is de klassieke massage de meeste gebruikte massage vorm in de westerse landen. Tegenwoordig wordt deze massage veel gebruikt voor ontspanning. De massages kunnen als duo geboekt worden.

Klassieke massage

Classic massage

27,50 Tijdsduur: 30 min
  • De klassieke massage bestaat uit een massage van de rug, nek en schouders.

Complete massage

42,50 Tijdsduur: 45 min
  • De complete massage bestaat uit een massage van de gehele achterzijde van het lichaam plus handen en voeten.

Deluxe massage

57,50 Tijdsduur: 60 min
  • De deluxe massage bestaat uit een massage van de gehele voor- en achterzijde van het lichaam plus gezicht, handen en voeten.

Gezichtsmassage

25,00 Tijdsduur: 25 min
  • Een gezichtsmassage zorgt niet alleen voor een betere afvoer van afvalstoffen, het stimuleert ook de aanvoer van voedingsstoffen. Het activeert de bloeddoorstroming en de opname van zuurstof door de huid en vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen. Het resultaat is een jonge, gezonde uitstraling.

Kinder massage

22,50 Tijdsduur: 25 min
  • De kindermassage is gericht op het afvoeren van spanning en het loslaten en afvoeren van opgeslagen emoties. Deze massage is geschikt van kinderen vanaf 5 tot 12 jaar.

Voet massage

22,50 Tijdsduur: 25 min
  • Dit type massage is niet alleen goed voor uw voeten, maar werkt door in het hele lichaam. Door het kneden en knijpen gaat het bloed weer stromen en daarnaast stimuleert het de energiestromen en het zenuwstelsel. U zult merken dat u na de massage heerlijk ontspannen bent en meer energie krijgt.

Armmassage

22,50 Tijdsduur: 25 min
  • Een diepgaande arm/handmassage is een feest van ontspanning voor het hele lichaam, het draagt bij aan het loslaten van emotionele spanningen en geeft een eerste aanzet tot het terugvinden van de balans tussen gevoel en verstand.

Arm en voet massage

32,50 Tijdsduur: 35 min
  • Dit type massage is niet alleen goed voor uw handen en voeten, maar werkt door in het gehele lichaam. Door het kneden en knijpen gaat het bloed weer stromen en daarnaast stimuleert het de energiestromen en het zenuwstelsel. U zult merken dat u na de massage heerlijk ontspannen bent en meer energie krijgt.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!