Volume lashes

De haartjes die gebruikt worden voor deze techniek zijn nog dunner als de one by one wimpers, zodat er meerdere haartjes per wimper geplaatst kunnen worden. Met de haartjes wordt er een waaiertje gemaakt, en deze wordt op een eigen natuurlijke wimper geplaatst. Er kunnen zo’n 2 tot 8 extensions als een waaier op één natuurlijk wimperhaartje worden bevestigd, waardoor je dus ook meer volume kunt creëren. De extensions die hiervoor worden gebruikt zijn 0.05 tot 0.07 mm dik (dit staat niet gelijk aan het gewicht) waardoor het niet te zwaar is voor de natuurlijke wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 2/2,5 uur. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Wij raden wel aan om om de 3 weken de wimpers bij te vullen, om ze nog mooi te houden.

Lengtes:

Wij hebben meerdere lengtes van de wimperextensions. Samen bespreken wij welke lengtes het beste bij je passen. Bijvoorbeeld een korte lengte voor een vollere natuurlijke oog opslag, of een langere lengte voor een glamour look. Maar don’t forget de extensions mogen maximaal 2 mm langer zijn dan de echte wimpers, anders heb je er niet lang plezier van. Wij geven altijd advies en overleggen goed met de cliënt.

Hoe lang blijven de volume lashes zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 5 tot 6 weken zitten totdat het allerlaatste haartje uitvalt. De eigen wimpers hebben een levensduur van 5 weken, waarna ze uitvallen en er weer nieuwe haartjes groeien. Dit noemen wij de ‘groeicyclus’. Om mooie volle wimpers te behouden, kan je binnen 3 tot 4 weken terug komen om ze te laten opvullen. Zo heb je altijd een mooi oog opslag. Met wimperextensions kan je alles doen: zwemmen, douchen, sporten en naar de sauna gaan. Zorg er wel voor dat je nooit de wimpers kamt als ze nat zijn, anders heb je kans dat er wimpers uitvallen.

Ook moet je oppassen met producten waar olie in zit, dit omdat olie de lijm kan laten losweken. Wij adviseren om olie-vrije make-up remover of foam te gebruiken. Een speciale lash foam, wimper kwastje en make-up remover kan je bij ons in de winkel kopen of online via onze webshop. Het reinigen van de wimpers is erg belangrijk. Als de wimperextensions niet goed gereinigd zijn, vallen de extensions veel sneller uit en dat willen we natuurlijk niet!

2D-3D Lashes

Russian volume 2D-3D wimperextensions

75,- Duur: 150 minuten
 • Nieuwe set

Russian Volume 2D-3D

42,50 Tijdsduur: 45 min
 • Bijvullen binnen 2 weken

Russian Volume 2D-3D

47,50 Tijdsduur: 90 min
 • Bijvullen binnen 3 weken

Russian Volume 2D-3D

52,50 Tijdsduur: 120 min
 • Bijvullen binnen 4 weken

4D-6D Lashes

Russian volume 4D-6D

85,- Duur: 150 minuten
 • Nieuwe set

Russian Volume 4D-6D

47,50 Tijdsduur: 45 min
 • Bijvullen binnen 2 weken

Russian Volume 4D-6D

52,50 Tijdsduur: 90 min
 • Bijvullen binnen 3 weken

Russian Volume 4D-6D

57,50 Tijdsduur: 120 min
 • Bijvullen binnen 4 weken

Wimperextensions verwijderen

17,50 Duur: 120 minuten
 • Wimperextensions verwijderen

Veel gestelde vragen:

Voorzorg volume lashes:

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up. 48 uur voor de behandeling mag er geen waterproof mascara meer gebruikt worden en ook geen wimperserums. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de wimperextensions zal beïnvloeden. Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de wimperextensions minder goed blijven zitten.Dit is van essentieel belang voor het resultaat.

Kom daarom met goed gereinigde ogen naar de salon. Indien je met oogmake-up op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt extra tijd te besteden aan het verwijderen ervan. Om deze bijkomende inspanning te compenseren, brengen wij een toeslag van 5 euro in rekening.

Nazorg wimperextensions:

 • Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
 • Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden. Het beste is om helemaal geen mascara te gebruiken over de extensions heen.
 • Gebruik make-up remover op waterbasis. Deze is te krijgen in onze webshop. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.
 • Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.
 • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
 • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
 • Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Deze is verkrijgbaar in onze webshop. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.
 • Probeer niet op de wimperextensions te slapen.
 • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
 • Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!