Over Forever Young salon

Op de hoogte blijven van de nieuwste behandelingen, producten, merken en kennis in ons vakgebied is één van onze prioriteiten. Ook nemen wij alle tijd voor de cliënt en wordt er goed geluisterd naar uw wensen. In onze salon maken wij gebruik van Medex huidverzorging en lichaamsproducten. Medex is 100% natuurlijk, zonder parabenen, siliconen en is dierproefvrij.

Over Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse Forever Young salon

Mijn naam is Sharon Gül Bektas Özdes. Ik ben in 1994 geboren en woonachtig in Emmen. Mijn passie is zeker mijn werk en ga altijd overal 100% voor. Soms een beetje te perfectionistisch, maar dit zorgt er ook voor dat ik alle tijd neem voor de client. Naast het ondernemen is dansen ook een grote passie voor mij. In de salon voer ik vooral de grotere behandelingen uit, leid ik het personeel op en geef ik trainingen. Ik heb een vierjarige allround-schoonheidsspecialiste opleiding afgerond, inclusief specialisaties. Na het afronden van mijn studie heb ik ook veel cursussen en masterclassen gevolgd.

Ik ben trainster van de volgende geweldige merken: Supercillium en Elleebana. Ik geef cursussen in hennabrows, hybridbrows, browlamination en lashlifting. Vanaf April 2023 ga ik beginnen met het geven van SPMU basis trainingen en masterclassen in samenwerking met de producten van DMTbeauty. Ook is er een extra browlamination training gekomen die ik zelf heb gemaakt in samenwerking met Thuya producten. 

Meet the team

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse Forever Young salon

Mijn naam is Sharon Gül Bektas Özdes. Ik ben in 1994 geboren en woonachtig in Emmen. Ik heb een vier jarige allround-schoonheidsspecialiste opleiding afgerond, inclusief specialisaties.

Als ik iets belangrijk vind in dit vak, is het dat je jezelf blijft specialiseren en met alle behandelingen, producten en merken up-to-date blijft en nieuwe dingen blijft leren. Na het afronden van mijn studie heb ik de kans gekregen om een eigen bedrijf te beginnen. Wij hebben 4 jaar bij een zonnestudio ingezeten en sinds september 2019 zijn wij verhuisd naar een groter/eigen pand in Emmen-centrum, waar wij meer ruimte hebben en de mogelijkheid om nog meer te groeien. Samen met mijn schoonheidsspecialistes en stagiaires zullen wij u van harte welkom heten in de salon. Als klant kunt u verwachten dat er tijd voor u genomen wordt en dat er geluisterd wordt naar uw wensen, zodat u met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Ook vinden wij het heel belangrijk om de cliënten een warm en huiselijk gevoel te geven. 

Quinty

Salonmanager

Hi! Mijn naam is Quinty, ik ben 25 jaar en woon in Emmen. Ik werk als schoonheidsspecialiste bij Beautysalon Foreveryoung en ik ben browstylist.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen bij Foreveryoung Schoonheidssalon. In deze tijd heb ik al veel kunnen leren, maar na het behalen van mijn diploma ben ik pas echt begonnen mezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik heb een aantal cursussen gevolgd, zoals: powderbrows, hennabrows, browlamination, lashlifting, definitief ontharen, tanden bleken, tandsteentje zetten, fruitzuur behandelingen en meerdere cursussen bij het bedrijf waar wij tijdens schoonheidsbehandelingen mee werken: Medex.

Mijn doel is om elke klant een warm welkom te geven en daarna met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Ik ben een perfectionist, georganiseerd en ik luister goed naar de wens van de klant. Ik heb echt hart voor de zaak en ik voer mijn werk elke dag met plezier uit.

Maud

Allround schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Maud, ik ben geboren in 1995 en ik woon nu in Emmen. Ik heb 4 jaar niveau 4 gedaan en ben nu Allround Schoonheidsspecialiste. Ik heb ervaringen op gedaan in schoonheidssalon Twins in Dalen en bij Fletcher Hotel Exloo als schoonheidsspecialiste. In de salon voer ik alle basis behandelingen uit. Gezichtsbehandelingen tot aan wenkbrauwen. Ook heb ik meerdere cursussen hier mogen volgen, zoals: hennabrows, lashlifting, microneedling, fruitzuur behandelingen, tandenbleken en wimperextensions (russian volume & one by one). Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de client zich op zijn/haar gemak voelt. Ik doe dit werk met heel veel plezier en dat straalt ook van mij af!

Ilse

Allround schoonheidsspecialiste
Hi allemaal, Mijn naam is Ilse en ik ben 22 jaar oud. Ik liep eerst 1 jaar stage in de salon en werk er nu ook al weer meer dan een jaar! Ik heb de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd op het Deltion College in Zwolle. Daarnaast heb ik veel bijgeleerd met verschillende cursussen. Ik ben allround en vind alle behandelingen leuk in de salon, vooral de afwisseling maar mijn specialiteit zijn de wimpers. Bedankt voor jullie vertrouwen en graag tot snel! Liefs Ilse

Oksana

SPMU Artist

Hi everybody !
My name is Oksana, I am a certified SPMU artist from Ukraine. I am a specialist with distinguished understanding of Permanent make up uses, Powder Brows techniques, Lips pigmentation, Deepliner, accomplished at meeting customer needs. All the time I improve my knowledge in SPMU here to achieve the best results for my clients.
I am very happy and proud to be a part of “BeautySalonForeveryoung” team.

I am here to make your daily life more simple and comfortable using SPMU techniques, that will allow you to spend less time in the morning for beauty procedures ☺️. With me you will get perfect eyebrows shape and suitable colour, clear contour of the lips, correction of asymmetry, deepliner will make your eyes more bright and open. You’ll look better, and you’ll feel better – and this is my goal!
It is a fantastic and worth-while investment in yourself.

Looking forward to meet you in our Beauty SalonForeverYoung❣️

Zehra

Content creator
Hallo allemaal!
Mijn naam is Zehra en ik ben 20 jaar oud. Ik houd ervan om samen met vrienden en familie te zijn en haal er genoegen uit als ik mensen tevreden/blij zie. Dit probeer ik dan ook toe te passen op de werkvloer! In de salon ben ik werkzaam als Management Assistent. Hiernaast zijn mijn werkzaamheden in de salon o.a. het agendabeheer, klanten ontvangst, website, voorraad en behandel ik de inkomende telefoontjes en berichtjes! In de loop der tijd heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen binnen de salon, en heb ik gemerkt dat het mijn kwaliteit is om ervoor te zorgen dat de boodschap van de salon zo goed mogelijk overgebracht wordt bij de klant.

Ik wil al onze klanten ontzettend bedanken voor al jullie vertrouwen in ons als team! Samen zullen we uw ervaring in de salon onvergetelijk maken, hopelijk tot snel!

Liefs,
Zehra
0 +
Jaar ervaring
0 +
Specialisten opgeleid
0 +
Tevreden klanten

We are skilled

Masters individually select eyelashes by bending, length, color and density. When building, you can use the modeling services to enhance the effect of naturalness and choose a creative design, decorating the cilia with sparkles, beads or even colored feathers.

Skills
Ontharen 75%
Permanente make-up 85%
Huidverbetering 90%

Onze partners:

Kom langs in de salon!

Foreveryoung Schoonheidssalon is 6 dagen per week geopend, waarvan 2 avonden tot 2100. Wij zullen u van harte welkom heten in de salon. Ook voor advies, producten of informatie kunt u bij ons terecht. Het maken van een afspraak kan via ons reserveer formulier of via één van onze social media kanalen.