Over ons

Eigenaresse foreveryoung schoonheidssalon

Mijn naam is Sharon Gul Özdes. Ben in 1994 geboren en woonachtig in Emmen. Ik heb een vier jarige allround-schoonheidsspecialiste opleiding gedaan, inclusief specialisaties. Na het afronden van mijn studie heb ik ook veel cursussen gevolgd, zoals: lashlifting, wimperextensions (russian volume & one by one), permanente make-up (microblading & powderbrows), henna brows, fruitzuur behandelingen, definitief ontharen, tandenbleken en tandchrystal zetten,  fillers met de hyaluronpen, lashbotox. Als ik iets belangrijk vind in dit vak, is het dat je jezelf blijft specialiseren, met alle behandelingen up to date blijft, en nieuwe dingen blijft leren. 

Na het afronden van mijn studie heb ik de kans gekregen om een eigen bedrijf te beginnen. We hebben 4 jaar bij een zonnestudio ingezeten en sinds September 2019 zijn we verhuisd naar een groter/eigen pand in Emmen-centrum. Waar we nog meer ruimte hebben en de mogelijkheid om meer te groeien. Samen met mijn schoonheidsspecialistes en stagiaires zullen wij u van harte welkom heten in de salon. Als klant kunt u verwachten dat er tijd voor u genomen wordt, geluisterd wordt na u wensen zodat u met een tevreden gevoel de deur uit gaat.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Het maken van een afspraak kan via ons reserveerformulier of via onze social media kanalen.