Arrangement Relax

Pakkingen:

Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan. Wij werken met de pakkingen van Medex en hebben voor elk huidtype een bijpassende lichaamspakking.

Panyco wrap (afslankende lichaamspakking)

Panyco Wrap is een afslankende pakking voor lichaam, armen en benen. De vochtafdrijvende eigenschappen van Ocimum Basilicum en de microcirculatie stimulerende werking van het Paardekastanje Extract zorgen voor het vetoplossend effect en vermindering van cellulitis.

Afslankende lichaamspakking (algenpakking)​

Diepzee-algen bevatten een grote hoeveelheid mineralen die zorgen voor een verbetering van de doorbloeding en verlevendiging van het weefsel, zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd. Een diepzee-algen pakking werkt daardoor afslankend en verstevigend, heeft een zeer ontspannende werking en verbetert de gehele conditie van het lichaam.

Camphor wrap (kamferpakking)​

Camphor Wrap is bedoeld voor het hele lichaam en is gebaseerd op echte kamfer. Camphor Wrap heeft een verfrissende en desinfecterende werking op de huid en is derhalve ideaal voor de naar vet neigende huid met verstopte poriën. De combinatie van kamfer, algen en mineralen in deze pakking regelt ook de bloedcirculatie, waardoor de pakking ook voor een goede lymfedrainage zorgt. Camphor Wrap is zeer gunstig voor mensen met een eczeem-achtige huid.

Lavendula wrap (lavendelpakking)​

Lavendula Wrap is voornamelijk een ontspannend lichaamsmasker met een verstevigende werking voor de probleemloze huid. Werkt in het bijzonder gunstig bij mensen met gewrichts- en spierpijn.

Limus wrap (veenpakking)​

Limus Wrap wordt vervaardigd met mineralen uit de Drentse veengrond. Goed voor de gewrichten, voor stijve spieren, een strakke huid, een zachte huid, een schonere huid. Limus Wrap: een oer-Nederlandse lichaamspakking

Medex Xenymphus behandelingen

Lichaamspakkingen van Xenymphus –Maakt de schoonheidssalon tot een waar kuuroord!

Medex heeft met de XENYMPHUS behandelingen de traditie doorbroken. Lichaamspakkingen en modderbaden zijn niet meer alleen in sauna’s te vinden. Tegenwoordig kunnen deze behandelingen ook bij de schoonheidssalon worden uitgevoerd.

Wat maakt Xenymphus speciaal?

Medex heeft een eigen laboratorium. Hierdoor zijn zij in staat om zelf onderzoeken te doen. Medex heeft daardoor ook de mogelijkheid om eigen produktlijnen te ontwikkelen.

Bij Xenymphus is gebruik gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit, die men als sinds eeuwen uit de natuur haalt. De produkten bevatten een rijkdom aan zoutkristallen en algen uit de oceanen. Dit tezamen met elementen en specialiteiten van de bekendste kuuroorden op de wereld.

Lichaamspakkingen van Xenymphus werken buitengewoon doeltreffend. Daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Een behandeling is niet alleen goed, maar ook heerlijk en weldadig. U voelt zich als herboren!

Arrangement Relax

99,99 Tijdsduur: 120 min
  • Scrubben van het hele lichaam, lichaamspakking welke geschikt is voor uw huid, ontspanningsmassage van 45 min, een verzorgende bodycrème en thee/ koffie met wat lekkers.

Wat kun je meenemen?

Wij hebben zelf badjassen, handdoeken, wegwerp slips, shampoo etc. in de salon. Vind je het toch fijn om je eigen spullen mee te nemen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Wij adviseren dan een bikini of zwembroek mee te nemen.

Alle behandelingen kunnen ook als duo worden uitgevoerd.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!