Elleebana Lashlift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 1650 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimper industrie van dit moment!

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en over gekrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Waarom kiezen voor de Elleebana Lashlift?

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven en om lash botox (extra verzorging voor de wimpers) bij de behandeling te boeken!

Indien je met oogmake-up op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt extra tijd te besteden aan het verwijderen ervan. Om deze bijkomende inspanning te compenseren, brengen wij een toeslag van 5 euro in rekening.

Elleebana lash lifting zonder verven

Elleebana lash lifting

52,50 Tijdsduur: 45 min
  • Zonder verven

Elleebana lash lifting

57,50 Tijdsduur: 75 min
  • Inclusief verven

Elleebana lash lifting

62,50 Tijdsduur: 75 min
  • Zonder verven met lash botox (extra verzorging)

Elleebana lash lifting

67,50 Tijdsduur: 90 min
  • Incl. verven met lashbotox (extra verzorging)

Veel gestelde vragen:

Voorzorg lash lift

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up. 48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden en ook geen wimperserum. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de lash lift zal beïnvloeden. Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de lash lift behandeling minder goed blijft zitten.Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de lash lift.

 

Kom daarom met goed gereinigde ogen naar de salon.

 

Nazorg lash lift

  • De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden.
  • Gebruik de eerste 24 uur geen mascara
  • Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen.
  • Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s.
  • Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur je haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioner op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent weer laten ontspannen. Ditzelfde geldt voor make-up, crèmes of oogserums.

De behandelingen kunnen ook als duo geboekt worden.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!