Carbon peeling

De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het : verminderen van grove poriën, comedonen ( mee-eters), acne, littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd. De huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. De carbon laser peeling behandeling voor huidverbetering geeft vaak na één keer al wel resultaat. Wil je echt optimaal resultaat? Dan raden wij aan om de behandeling in kuurvorm te doen. De behandeling is volledig veilig en vrijwel pijnloos.

De behandeling

We starten met het reinigen van de huid. Daarna brengen we de carbon peeling op het behandelde gebied. De carbon crème bevat allemaal carbondeeltjes. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. De carbon deeltjes zetten het laserlicht-energie om in warmte en verdampen meteen. De hitte van de laser zorgt ervoor dat het masker verdampt, waardoor dode huidcellen en onzuiverheden, overtollig talg en andere oneffenheden worden verwijderd. Door dit proces worden uw huidlagen gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Dit resulteert in een gladdere, egalere huid met een verbeterde textuur en teint. Daarnaast stimuleert de carbon laser peeling de aanmaak van collageen, wat de huid steviger en elastischer maakt Er kan gekozen worden om een extra masker aan de behandeling toe te voegen voor een extra boost. We sluiten af met een SPF houdende crème.

 

De carbon laser peeling behandeling biedt een dieptereiniging van de huid en ondersteunt tevens de vernieuwing en verjonging ervan. De behandeling doet zeker geen pijn, maar het is normaal om lichte gevoeligheid te voelen. Je huid zal niet gaan vervellen, hoe fijn is dat! Het kan wat rood worden na de behandeling, maar dit zal snel verdwijnen. Carbon peeling werkt geweldig en beter dan een normale peeling, omdat het dieper de huid ingaat!

Kuurverband

Nazorg instructies

 • Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Het is belangrijk om de huid te kalmeren en te hydrateren. 

 

 • Vermijd 3 dagen contact met water, sauna’s, stoombaden of zwembaden. 

 

 • Vermijd de zon en zonnebank, vooral na de eerste paar dagen. Draag een hoed en gebruik zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.  

 

 • Vermijd het gebruik van heftige huidverzorgingsproducten en make-up die niet geschikt is voor een gevoelige huid.  

 

 • Dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème op het behandelde gebied.  

 

 • De carbonlaserpeeling zorgt voor een peeling-effect, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en de huid zich vernieuwt. Dit kan gepaard gaan met een schilfering en droogheid. Het is belangrijk om niet te krabben of te schuren om irritatie en infectie te voorkomen. Gebruik in plaats daarvan een zachte scrub of een hydraterend masker om de dode huidcellen te verwijderen.  

 

 • Let erop dat je meerdere behandelingen nodig bent om het optimale resultaat te behalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidtype en het gewenste eindresultaat. 

 

 • Vermijd intense fysieke activiteiten die leiden tot overmatig zweten gedurende de eerste paar dagen na de behandeling, omdat zweet de huidirritatie kan verergeren. 

 

Veelgestelde vragen:

Waar is carbon peeling geschikt voor?

 • Huidverbetering
 • Verminderen van mee-eters
 • Verminderen van littekens
 • Verminderen van acné
 • Verminderen van ontstekingen
 • Verhogen van collageen en elastine productie
 • Verminderen talgproductie bij overactiviteit
 • Egalisatie van de huid
 • Verbetering van de teint

Hebben jullie wel ervaring?

Bij Beauty Salon ForeverYoung begrijpen we hoe belangrijk het is om behandelingen uit te voeren met ervaren en goed opgeleide specialisten. Onze teamleden hebben uitgebreide training en expertise opgebouwd in het gebruik van de ND-YAG laser voor carbon peeling en andere behandelingen. U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling wordt uitgevoerd door professionals die de nodige vaardigheden en kennis hebben om de beste resultaten te leveren. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat u een positieve ervaring heeft bij elke afspraak.

Contra-indicaties:

Wat kost de behandeling?

De prijs van Carbon peeling gelaat per behandeling is: €75,- 

De prijs van Carbon peeling rug per behandeling is: €100,-

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!