Hybride lashes

Bij deze techniek mixen we eigenlijk de one by one lashes met volume lashes samen. Het is een nieuwe techniek die al erg populair aan het worden is! Sommige cliënten vinden volume lashes net iets te veel en sommige vinden one by one lashes weer iets te weinig. Dan is een nieuwe set hybride lashes de perfecte oplossing voor jou!

Wimpers op maat

We kijk goed naar je oogvorm en wat echt past bij jouw gezicht. Daarnaast zullen we ook overleggen wat jouw wensen zijn. Onthoud wel dat een extension die 2 mm langer is dan je eigen wimper niet geplakt kan worden. Dit hecht anders niet goed en je zal sneller terug moeten komen om bij te vullen! Met de Hybride methode ligt de nadruk op extra volume met een natuurlijke touch.

Hybride lashes

Hybride lashes

80,- Duur: 120 minuten
  • Nieuwe set

Hybride lashes

45,00 Tijdsduur: 45 min
  • Bijvullen binnen 2 weken

Hybride lashes

50,00 Tijdsduur: 90 min
  • Bijvullen binnen 3 weken

Hybride lashes

55,00 Tijdsduur: 120 min
  • Bijvullen binnen 4 weken

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!

Indien je met oogmake-up op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt extra tijd te besteden aan het verwijderen ervan. Om deze bijkomende inspanning te compenseren, brengen wij een toeslag van 5 euro in rekening.