Hotstone massage

Wanneer u op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hotstone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en uw algehele welzijn te bevorderen.

Hotstone massage

De hotstone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in het lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

De behandeling

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed– en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Is een hotstone ook geschikt voor mij?

Een hotstone massage is ideaal wanneer u vermoeid bent. De massages variëren van 30 tot 60 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hotstone massage voelt u zich weer opgeladen en zit uw lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom u de hotstone massage niet een keer zou moeten proberen!

Veelgestelde vragen:

Absolute contra-indicatie:

Er zal geen massage (behandeling) plaats vinden bij de volgende voorbeelden:

Relatieve contra-indicatie:

Dit wil zeggen, dat er omstandigheden zijn waardoor de massage (misschien) niet (of gedeeltelijk niet) mag plaatsvinden. Soms kunnen, rekening houdend met die omstandigheden, massagehandgrepen worden aangepast. Dit wat betreft de dosering, de techniek of de lokalisatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

In bovengenoemde gevallen zullen wij in overleg met u en/of uw behandelend arts, bepalen of massage al dan niet mag plaatsvinden. Waarbij het algeheel welbevinden van u als client bij ons voorop staat.

Hotstone classic

27,50 Tijdsduur: 30 min
  • Een massage van de rug,nek en schouders met warme olie en stenen.

Hotstone compleet

42,50 Tijdsduur: 45 min
  • Een massage van de gehele achterzijde van het lichaam, inclusief handen en voeten met warme olie en stenen.

Hotstone deluxe

57,50 Tijdsduur: 60 min
  • Een massage van de gehele voor en achterzijde van het lichaam, inclusief handen en voeten met warme olie en stenen.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!