Hybrid brows

Hybrid brows is één van de nieuwste trends binnen de brow wereld.  Met hybrid brows worden niet alleen de haren geverfd, maar ook de huid en kan er een mooie vorm gecreëerd worden. Hybrid Brows zijn namelijk hoog gepigmenteerd en geeft een rijk en voller resultaat. Hybrid verf blijft veel langer zitten dan henna en is ook wat zachter qua substantie.

Hybrid verft blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen op de huid en op de haren wel tot 7 weken! Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit. Ook is er minder kans op een allergische reactie dan bij henna brows. Heb je een gevoelige huid en vaker allergische reacties ergens op? Dan doen wij alsnog een patch test. Twijfel je om powderbrows te nemen? Dan raden wij altijd eerst aan om hybrid brows te nemen. Dit omdat het een soortgelijke resultaat geeft.

Hybrid brows inclusief brow lamination:

Deze twee top behandelingen samen is één van onze meest geboekte behandelingen en een echte aanrader! Ook zijn genezen powderbrows met brow lamination een geweldige combinatie. Hybrid brows en normale verf mogen wel in combinatie met een brow lamination, henna brows weer niet. Tijdens deze behandeling voeren we de brow lamination zoals gewoonlijk uit. Het verven van de wenkbrauwen met hybride verf zorgt voor een intensere kleur. Wij maken tijdens deze behandeling gebruik van hybride verf waardoor de kleur intenser op de huid en haartjes zichtbaar is. Ook blijft de verf natuurlijk super lang zitten! In combinatie met brow lamination geeft de verf een extra vol en uitgelijnd effect.

Hybrid brows voordelen:

Hybrid brows

42,50 Duur: 45 minuten
 • Hybrid Brows inclusief scrubben,epileren/harsen,knippen en fleeky maken.

Brow Lamination

62,50 Tijdsduur: 75 min
 • Inclusief Hybride verf

Hybrid Tinting Only

27,50 Tijdsduur: 30 min
 • Zonder epileren/harsen)

Veel gestelde vragen:

Bij de behandeling gebruiken we een verfsoort dat lijkt op henna, alleen dan wat minder dik. We beginnen altijd met het reinigen en scrubben van de wenkbrauwen. Daarna bespreken we je wensen en tekenen we eventueel de vorm voor. Vervolgens brengen we de verf aan op de huid en de haren. Na het verven worden  de overtollige haartjes geharst en geëpileerd. We sluiten de behandeling af met een strakke concealer en een brow gel/serum, zodat je helemaal fleeky de deur uitgaat.

Je wordt wakker met mooie wenkbrauwen en hoeft dus een poosje niet te tekenen. Dit scheelt dagelijks veel tijd. Ook als je niet handig bent in het tekenen van een juiste vorm van je wenkbrauwen is dit een ideale oplossing. Ook als je littekens of gaatjes hebt in je wenkbrauwen, wordt dit perfect gecamoufleerd met hybrid verf. Wil je nog wat langer genieten van je wenkbrauwen? Kies dan voor Powder brows.

Voorzorg:

 • 24 uur van te voren geen zelfbruinende producten aanbrengen.
 • 24 uur van te voren niet onder de zonnebank of in de zon zitten.
 • Voor en tussen de behandelingen door niet zelf epileren of knippen.

Nazorg hybrid brows:

 • 24 uur na de behandeling droog houden, dus ook niet sporten of naar de sauna gaan.
 • Hoe vaker jij je gezicht reinigt, hoe sneller de verf verdwijnt. Dus ben je bezig met je skincare? Probeer dan altijd je wenkbrauwen te vermijden.
 • 48 uur niet onder de zonnebank gaan of in de felle zon zitten.
 • Geen crèmes of make-up op de wenkbrauwen aanbrengen.
 • Advies bij hybrid brows + brow lamination: iedere avond insmeren met Thuya regenerating cream (te koop bij ons in de salon of in de webshop)

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!