ND-YAG Laser

Carbon Peeling, Tattoo removal & PMU removal

De ND-YAG Laser staat bekend om zijn effectiviteit bij het behandelen van verschillende huidaandoeningen en tattoo verwijdering. De ND-YAG Laser maakt gebruik van een geavanceerd proces waarbij de inkt van binnenuit het lichaam wordt afgevoerd, waardoor een duidelijke verbetering zichtbaar wordt.  Bovendien is onze ND-YAG Laser uitgerust met een carbon lens, waarmee we een breed scala aan behandelingen aanbieden. Van het verwijderen van acne en littekens tot huidverjonging, de carbon lens biedt diverse mogelijkheden. 

Ontdek hieronder de effectieve en veelzijdige behandelingen van onze ND-YAG Laser bij Beautysalon ForeverYoung!

Behandelingen met de ND-YAG Laser

De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het : verminderen van grove poriën, comedonen ( mee-eters), acne, littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd. De huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. De carbon laser peeling behandeling voor huidverbetering geeft vaak na één keer al wel resultaat. Wil je echt optimaal resultaat? Dan raden wij aan om de behandeling in kuurvorm te doen. De behandeling is volledig veilig en vrijwel pijnloos.

De behandeling

 • We starten met het reinigen van de huid. Daarna brengen we de carbon peeling op het behandelde gebied. De carbon crème bevat allemaal carbondeeltjes. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. De carbon deeltjes zetten het laserlicht-energie om in warmte en verdampen meteen. De hitte van de laser zorgt ervoor dat het masker verdampt, waardoor dode huidcellen en onzuiverheden, overtollig talg en andere oneffenheden worden verwijderd. Door dit proces worden uw huidlagen gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Dit resulteert in een gladdere, egalere huid met een verbeterde textuur en teint. Daarnaast stimuleert de carbon laser peeling de aanmaak van collageen, wat de huid steviger en elastischer maakt Er kan gekozen worden om extra een masker aan de behandeling toe te voegen voor een extra boost. We sluiten af met een SPF houdende crème.

De carbon laser peeling behandeling biedt een dieptereiniging van de huid en ondersteunt tevens de vernieuwing en verjonging ervan. De behandeling doet zeker geen pijn, maar het is normaal om lichte gevoeligheid te voelen. Je huid zal niet gaan vervellen, hoe fijn is dat! Het kan wat rood worden na de behandeling, maar dit zal snel verdwijnen. Carbon peeling werkt geweldig en beter dan een normale peeling, omdat het dieper de huid ingaat!

Aantal behandelingen

Na 1 behandeling zie je gelijk al resultaat. De bovenste huidlaag zou gelijk al mega zacht aanvoelen en een gezonde glow geven. Dit komt doordat de laser zorgt voor afschilfering van de dode huidcellen. De collageenproductie heeft wat langer nodig, omdat dit proces werkt van binnen uit. Maar je gaat na ongeveer 2 weken merken dat de huid verstevigt en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Voor een optimaal resultaat raden we aan om de behandeling in kuurverband te doen!

Kuurverband

Wij bieden een kuurverband aan van 6 behandelingen om de 2 weken tot maximaal 4 weken. Bij actieve acne kan je het beste wel echt om de 2 weken komen! Wij adviseren maximaal 9 sessies binnen een jaar te doen. Voor een blijvend resultaat raden we 4 sessies per jaar aan!

CONTRA-INDICATIES

 • Koorts of een infectie
 • Gebruik van medicatie gevoelig voor licht (ro-accutane, iso-tretoine, vitamine A-zalf)
 • Ontstekingsremmers
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Trombose
 • Vitiligo
 • Verbranding van de huid door zon of zonnebank
 • Zwangerschap & Borstvoeding
 • Fillers wanneer deze in het behandelde gebied zitten (3 maand na het zetten van fillers kan het wel)

Bij Beauty Salon ForeverYoung is de ND-YAG laser onze eerste keuze voor permanente make-up verwijdering. Deze laser is specifiek ontworpen om pigmentatie te behandelen.

De laserstraal selecteert nauwkeurig de pigmentkleur, verwarmt en desintegreert deze in kleine deeltjes. Deze kleine pigmentdeeltjes worden vervolgens door cellen (fagocyten) opgenomen en via het lymfesysteem uit het lichaam verwijderd.

Het proces voor het behandelen van huidproblemen met de ND-YAG laser is eenvoudig, snel en vereist slechts enkele dagen hersteltijd. Een intakegesprek is nodig om te bepalen of u een geschikte kandidaat bent voor deze procedure.

Dit is een moderne en zeer effectieve methode voor het verwijderen van pigmentatie, hoewel meerdere behandelingen vaak nodig zijn. Het is van cruciaal belang dat alleen goed opgeleide en ervaren specialisten deze procedure uitvoeren. Bij Beauty Salon ForeverYoung bent u in goede handen.

Bij Beauty Salon ForeverYoung bieden we een veilige en niet-chirurgische methode voor het verwijderen van tatoeages met onze geavanceerde laser technologie. Onze behandeling maakt gebruik van de nieuwste ND-YAG laser, die lichtpulsen in de tatoeage injecteert om het inkt pigment af te breken. Hierdoor kan het lichaam de inktdeeltjes geleidelijk afvoeren, waardoor de tatoeage vervaagt. Meerdere sessies kunnen nodig zijn voor volledige verwijdering. Onze behandelingen zijn comfortabel en u kunt direct na de sessie uw dag voortzetten. 

Ervaren en opgeleide specialisten

Bij Beauty Salon ForeverYoung begrijpen we hoe belangrijk het is om behandelingen uit te voeren met ervaren en goed opgeleide specialisten. Onze teamleden hebben uitgebreide training en expertise opgebouwd in het gebruik van de ND-YAG laser voor permanente make-up verwijdering en andere procedures. U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling wordt uitgevoerd door professionals die de nodige vaardigheden en kennis hebben om de beste resultaten te leveren. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat u een positieve ervaring heeft bij elke afspraak.

Veel gestelde vragen:

De bijwerkingen zijn meestal mild en kunnen onder meer pijn tijdens de behandeling omvatten, maar dit kan verminderd worden door contactkoeling.  

 • Huidverbetering
 • Verminderen van mee-eters
 • Verminderen van littekens
 • Verminderen van acné
 • Verminderen van ontstekingen
 • Verhogen van collageen en elastine productie
 • Verminderen talgproductie bij overactiviteit
 • Egalisatie van de huid
 • Verbetering van de teint

YAG, afgeleid van neodymium-gedoteerd yttrium-aluminiumgranaat, genereert lasers met een standaard golflengte van 1064 nm, die kan worden aangepast tot 532 nm door de frequentie te verdubbelen. … Laserbehandelingen werken door het uitstoten van een hoog energetische lichtgolf, die, wanneer gericht op specifieke huidproblemen, warmte opwekt en ongezonde cellen vernietigt.

Na een laserbehandeling is het belangrijk om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden vanwege verschillende redenen:

1. Risico op verbranding: Direct na een laserbehandeling kan de huid gevoeliger zijn voor zonlicht, waardoor het risico op verbranding toeneemt.

2. Verhoogd risico op complicaties: Blootstelling aan de zon kan leiden tot complicaties zoals hyperpigmentatie, waarbij de huid donkere vlekken ontwikkelt op de behandelde gebieden.

3. Vertraagd herstel: Zonlicht kan het genezingsproces vertragen en het herstel van de huid na de behandeling belemmeren.

4. Langdurig effect van de behandeling: Door de huid te beschermen tegen de zon na een laserbehandeling, kunt u ervoor zorgen dat de resultaten van de behandeling langer behouden blijven.

Om deze redenen is het raadzaam om blootstelling aan de zon te vermijden en een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken gedurende enkele weken na een laserbehandeling. Dit helpt om de huid te beschermen en de beste resultaten van de behandeling te behalen.

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!