LASH SHAMPOO & REMOVER

Waarom een lash shampoo gebruiken?

Vuil en vet stapelen zich op tussen je wimperextensions. Hierdoor kun je last krijgen van irritatie. Ook kan het zijn dat de wimperextensions sneller uit gaan vallen dan normaal. Dit komt omdat vuil en vet de lijm ‘week’ maakt. Goed reinigen is dus erg belangrijk.

Be Lovely Lash Shampoo is een foam reiniger welke is ontwikkeld met het doel om het volledige gebied rond de ogen te reinigen, desinfecteren en ontsmetten en kan worden gebruikt als een nazorg voor wimperverlenging. Het verwijdert effectief alle make-up, het vermindert het risico op infectie en vermindert de opbouw van bacteriën. Onze speciaal samengestelde foam kan dagelijks worden gebruikt om je wimpers te reinigen zonder verzwakking van de lijm van de wimperextensions. Het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en laat je wimpers schoon, fris en gezond.

  • Steriliseert de wimpers (houdt de demodexmijt in toom en voorkomt blepharitis)
  • Vrij van olie.
  • Vrij van parabenen.
  • Verwijderd tevens goed oogmake-up.

PRIJS:

50 ml = €15,95

Wij verkopen ook een wimper reinigingskwast (€4,95) Perfect voor het reinigen van de wimperextensions in combinatie met de Be Lovely Lash Shampoo

SWEETNESS – Make Up Remover

Deze olie-vrije Make-up Remover is zeer zacht, maar toch effectief. Vooral voor het gevoelige gebied rond de ogen. Het is kalmerend, verzachtend en voedend dankzij Aloë Vera, Panthenol en Allantoïne.

PRIJS:

100ml = €22,50

Sharon Gül Bektas Özdes

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse forever young salon