Ontdek de Ultieme Skincare Routine bij Forever Young

Bij Forever Young introduceren we een exclusieve skincare routine met hoogwaardige Medex-producten voor een gezondere en stralende huid. Onze vijf stappen omvatten zachte reiniging, grondige reiniging, milde peeling, pH-balans, en dag- en nachtverzorging. Ervaar de voordelen van deze routine en laat ons deskundige team je begeleiden bij het kiezen van de juiste producten voor jouw huidtype. "Natuurlijke schoonheid begint met liefdevolle verzorging."

Welkom in de wereld van huidverzorgingsexpertise en natuurlijke schoonheid bij Forever Young! We zijn enthousiast om je onze exclusieve skincare routine voor te stellen, samengesteld met hoogwaardige Medex-producten.

Natuurlijke schoonheid begint met liefdevolle verzorging

Forever Young Schoonheidssalon
 1. Stap 1: Lait Hydermios – €29
  Begin je reis naar een gezondere huid met Medex Lait Hydermios. Deze zachte reinigingsmelk is perfect geschikt voor de normale tot vochtarme huid. Met verzorgende, herstellende en verzachtende ingrediënten, zal deze hydrofiele melk je huid op milde wijze reinigen, en je huid zal aangenaam aanvoelen na gebruik. Ideaal voor dagelijkse reiniging!
 2. Stap 2: Deep Clean – €26,10
  Medex Deep Clean is de sleutel tot een grondige reiniging van alle huidtypen. Dankzij natuurlijke ingrediënten dringt deze formule diep in de poriën door en reinigt grondig. Het bereidt je huid voor om andere producten beter op te nemen en is zelfs geschikt voor de ogen. Geniet van een schone en fluweelzachte huid na elke toepassing.
 3. Stap 3: Bio Soft Peeling – €28
  De Medex Bio Soft Peeling is een milde peeling voor alle huidtypen. In tegenstelling tot traditionele scrubs, lost deze peeling zonder korrels dode huidcellen op en stimuleert het de huidvernieuwing. Je huid zal na gebruik schoon, glad en zijdezacht aanvoelen, terwijl het ook de opname van werkstoffen bevordert.
 4. Stap 4: Lotion Hydermios – €27
  Voor de perfecte balans van de normale, vochtarme en droge huid, vertrouw op Medex Lotion Hydermios. Deze lotion draagt bij aan een gezonde pH-waarde van je huid en herstelt de natuurlijke huidbarrière. Het sluit je dagelijkse gezichtsreiniging af en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft.
 5. Stap 5: 24 Hours Cream – €37,50
  De 24 Hours Cream van Medex is jouw dag- en nachtcrème in één, geschikt voor alle huidtypen. Deze formule beschermt en voedt je huid, herstelt de vochtbalans en biedt bescherming tegen UV-stralen. Terwijl je slaapt, ondersteunt het ook het huidherstel voor een ultiem verzorgde en beschermde huid.

We nodigen jullie van harte uit om deze geweldige producten te ervaren en te profiteren van de voordelen van een verbeterde huidverzorgingsroutine. Ons deskundige team staat altijd klaar om jullie te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten voor jullie unieke huidtype.

https://www.foreveryoungsalon.nl/webshop/: Ontdek de Ultieme Skincare Routine bij Forever Young
Sharon Gül Bektas Özdes

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse forever young salon