VITIS WHITENING TANDPASTA & MONDSPOELING

Èen van ons best verkochte producten in de salon, omdat je gewoon echt resultaat ziet. Het is een tandpasta dat dermatologisch getest is en ook verkocht wordt door apotheken. Wij verkopen in de salon de vitis whitening tandpasta & mondspoeling.

Waardoor verliezen tanden & kiezen de natuurlijke witte kleur?

Door stoffen in bepaalde voedingswaren die zich hechten aan het tandoppervlak en op die manier verkleuringen geven. Ook door de aanwezigheid van tandsteen waardoor tanden en kiezen er donker uitzien.

5-voudige werking om de elementen op een 100% veilige en effectieve manier de  natuurlijk witte kleur terug te geven

 • Vitis Whitening Tandpasta herstelt de natuurlijke witte kleur van de tanden en kiezen met een 100% veilige tandpasta
 • Na 10 dagen gebruik herstelt Vitis Whitening de natuurlijk witte kleur en glans van de gebitselementen
 • Bevat een 5-voudig werking waarbij het tandglazuur wordt hersteld, aanslag wordt verwijderd en tandsteenvorming wordt tegengegaan
 • Deze tandpasta is zeer veilig voor het tandoppervlak en dus geschikt voor dagelijks gebruik
 • Bevat geen peroxiden

Unieke 5-voudige werking door nanotechnologie met hydroxyapatite :

 • Anti-verkleuringen
 • Herstellend en witmakend
 • Anti-tandsteen
 • Anticariës
 • Polijstend zonder schuring
 • Schuurt niet

Hoe kan de natuurlijk witte kleur en glans van tanden en kiezen worden hersteld?

Om verkleuringen te verwijderen, is het noodzakelijk om het tandoppervlak grondig te reinigen en tandsteen te verwijderen. En door te poetsen met onze whitening tandpasta worden aanslag en verkleuring op de 5 manieren die hierboven staan verwijderd.

Continueer het poetsen met de vitis whitening tandpasta om de whitening effecten te maximaliseren en te behouden. Zeer veilig voor tanden en kiezen door een lage schuringswaarde.

Voor een aanvullend effect verkopen wij ook de vitis mondspoeling die de werking zal versterken van de whitening tandpasta. Het mondspoelmiddel verwijdert verkleuringen en herstelt de natuurlijke witte kleur van de tanden en kiezen, ook op plaatsen die met tandenpoetsen moeilijk bereikbaar zijn.

Gebruik:

Vitis whitening tandpasta: 2/3x daags gebruiken. Het kan een tintelend gevoel geven, maar dat is normaal!

Mondwater: 2x daags spoelen met 15ml gedurende 30 seconden. Niet naspoelen met water. Bij voorkeur na het spoelen 15 minuten niet eten en drinken.

Prijzen:

Vitis whitening tandpasta: €6,95 & Mondspoeling kost slechts €8,50

TIP: na een tandenbleek behandeling is het zeker aan te raden om deze producten mee te nemen. Zodat de tanden langer en mooier wit blijven.

Vitis whitening gaat tevens tandgevoeligheid tegen, is 100% veilig en geschikt voor dagelijks gebruik dankzij het ontbreken van peroxiden of schurende elementen.

Sharon Gül Bektas Özdes

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse forever young salon