Dark lip Enlightenment behandeling

Heb je donkere/grijze of grauwe plekken in de lippen en heb je geen zin meer om dit iedere dag te bedekken met lippenstift? Kies dan voor Lip Enlightenment en wordt iedere dag wakker met frisse, egale lippen!

Bij Lip Enlightenment worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU machine, waarbij de kleur laag voor laag wordt geneutraliseerd totdat de lippen egaal zijn opgehelderd. Deze behandeling zorgt voor heldere, egale lippen en geeft een frisse uitstraling.

Het blijft ongeveer tot 3 jaar zitten en is waterproof, dus ideaal voor in de zomer of op vakantie!

Hoe gaat de Dark Lip Enlightenment behandeling?

Deze behandeling duurt wat langer als een normale lip pigmentatie behandeling, omdat we eerst moeten neutraliseren, voordat we beginnen met de target kleur. Tijdens de eerste behandeling gaan we ervoor zorgen dat de donkere plekken in de lippen geneutraliseerd worden.  In sommige gevallen zijn het beide lippen, maar in de meeste gevallen is de gehele bovenlip donkerder dan de onderlip. Als de behandeling klaar is zul je weggaan met een perzik/oranje gloed, welke binnen 4 weken naar nude/roze zal genezen.

Bij de tweede behandeling gaan we kijken of de neutralisatie van de lippen goed gelukt is. Is dit het geval? Dan kunnen we meteen de uiteindelijke kleur naar jouw wens pigmenteren. Is dit niet het geval, dan zullen we ook tijdens deze behandeling weer de nadruk leggen op het neutraliseren/ ophelderen van de donkere plekken in de lippen.

Er is bijna altijd een derde behandeling nodig, omdat het neutraliseren van donkere plekken nu eenmaal veel aandacht nodig heeft. Indien we al twee behandelingen hebben gebruikt voor het ophelderen, kunnen we tijdens de laatste behandeling kiezen voor onze target kleur, oftewel de kleur naar jouw wensen. In totaal duurt de afspraak inclusief intakegesprek ongeveer 3/3,5 uur. Aan het eind van de behandeling krijg je onze nazorginstructies mee en leggen we uit hoe je de SPMU het beste kunt verzorgen. De voorzorg bij deze behandeling is precies hetzelfde als bij de gewone lip pigmentatie behandeling.

Extra behandeling

Na 6-8 weken volgt eventueel de extra nabehandeling waarbij we de lippen perfectioneren en de kleur eventueel intenser kunnen maken. De nabehandeling is onderdeel van de gehele Dark Lip Enlightenment behandeling en zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. 

Dark Lip Enlightenment

495,-
  • inclusief 2 na behandelingen binnen 6-8 weken

Cover up voor niet bestaande klanten

Bij een cover up oude SPMU voor niet bestaande klanten komt er €25 bovenop de normale prijs.

In sommige gevallen kunnen we oude permanente make-up niet coveren zonder dat ze eerst verwijderd worden d.m.v. laserbehandelingen of via bb remover. Stuur daarom altijd eerst een foto via Whatsapp.

GGD goedgekeurd

Foreveryoung Schoonheidssalon is GGD goedgekeurd, meervoudig gecertificeerd en heeft een vergunning om te mogen tatoeëren.

GGD

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!