Lash Botox

Lash botox is een revolutionair vitamine serum voor wimpers. De Lash botox behandeling laat je wimpers stralen en geeft ze een uitgebreide vitamine boost. Het serum heeft zowel werking op de wimpers als op de follikels. Deze botox behandeling is ideaal voor je afgebroken, beschadigde of dunne wimpers. Met deze wimper behandeling worden je natuurlijke wimpers intensief gevoed. Tijdens de behandeling worden de wimpers gereinigd met speciale reinigingsproducten. Hierna worden de haarschubben open gemaakt om alle unieke ingrediënten van de botox erin te verwerken. Deze behandeling wordt geheel pijnloos uitgevoerd. Je wimpers zullen na de volledige kuur zichtbaar langer, voller en gezonder uit zien.

Lashbotox

Wij werken met het nieuwste merk: “My Lamination” op het gebied van lash botox. My Lamination vitamin lash botox bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde. Deze vitamine boost voor je wimpers van My Lamination, kan in combinatie met de lash lift behandeling worden uitgevoerd. Ook kun je ervoor kiezen om de lash botox behandeling in een kuurverband te volgen, van 5 behandelingen om de 2 weken, voor het herstellen of een extra boost te geven aan je wimpers. Voor een optimaal resultaat, is de lash botox behandeling in een kuurverband aan te raden. 

Nog een verzorging die we soms gebruiken als lash botox is de Elleeplex Regen Next-Gen van Elleebana, die vegan is, peptides, panthenol en biotin van 8 planten bevat.  De Elleeplex kan bij lotion 2 (setting lotion) of bij de verf in worden gedaan. Dit prachtige product is een must-have als je je klanten met verzorgde wimpers en wenkbrauwen de deur uit wilt laten gaan. De Elleeplex ReGen Next-Gen, ook wel bekend als  lash botox, is een conditionerend, vocht verhogend en haarversterkend product.

Hierin zitten o.a. de volgende ingrediënten:

De wimper botox  bevat géén parabenen, paraffines, minerale olië of siliconen

Let op: Wimper botox is niet te gebruiken bij zwangere of borstvoeding gevende dames.

Indien je met oogmake-up op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt extra tijd te besteden aan het verwijderen ervan. Om deze bijkomende inspanning te compenseren, brengen wij een toeslag van 5 euro in rekening.

Lash botox

75,- Tijdsduur: 20 min
  • Kuur van 5x

Lash botox

130,- Tijdsduur: 20 min
  • Kuur van 10x

Lash botox

25,- Tijdsduur: 30 min
  • Inclusief wimpers verven

Lash lifting + lashbotox

67,50 Tijdsduur: 75 min
  • Lash lifting Elleebana incl. verven met lashbotox

Lash lifting + lashbotox

62,50 Tijdsduur: 45 min
  • Lash lifting Elleebana zonder verven met lashbotox

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!