MICROBLADING OF POWDERBROWS?

Voordat we in het concept duiken of je nou voor de Microblading of voor de Powderbrows behandeling moet kiezen, leggen we je eerst uit wat deze twee behandelingen nou eigenlijk zijn.

Wat is Microblading?

Microblading is een techniek waarbij we in onze salon semi-permanente make-up handmatig aanbrengen op je wenkbrauwen. Dit doen we met behulp van hele dunne naaldjes in de vorm van een mesje (microblade). Hiermee kunnen we 1 voor 1 lijntjes met natuurlijk pigment aanbrengen. Dit doen we in de vorm van haartjes. We plaatsen deze lijntjes net onder de bovenste huidlaag. Je denkt misschien aan een tatoeage, maar het verschil daarmee is dat microblading met de hand wordt gedaan. Een tatoeage wordt echt met een machine gezet. Omdat we de haartjes handmatig aanbrengen en eigenlijk de ‘haartjes’ 1 voor 1 aanbrengen krijgt het een heel subtiel en heel natuurlijk resultaat.

Wat zijn PowderBrows

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up (SPMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Microblading of PowderBrows?

Microblading is niet geschikt voor alle huidtypes. Wanneer je een vettige of gemengde huidtype hebt, zal de inkt slecht in de huid worden opgenomen. Wel is microblading zeer geschikt voor klanten met een droge huid en veel wenkbrauw haar. In tegenstelling tot microblading kunnen de PowderBrows op elke huid en haartype toegepast worden!

Combinatie Techniek

Het is ook mogelijk om de bovenstaande technieken te combineren! De ultieme techniek voor de allermooiste wenkbrauwen. Eerst zal de wenkbrauw worden opgebouwd met de hairstroke techniek (microblading). Om vervolgens de wenkbrauwen ook die mooie volle look te geven maken we het af met de powder techniek. De wenkbrauwen lijken zo voller door de powder techniek maar door de aanzet van hairstrokes te voorzien zullen de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

Weet je nog niet zeker of je nou een SPMU behandeling wilt ondergaan? Boek dan een consult afspraak in. Tijdens een consult afspraak beantwoorden wij al uw vragen!

Sharon Gül Bektas Özdes

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse forever young salon