NIEUWE TRIPLE ICE DIODE LASER

Wij hebben sinds kort ons eigen laserapparaat, hoe fijn is dit!! Vanaf nu kunnen wij jullie laseren met de tripleICE diode laser. Deze laser is verreweg een van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere vergelijkbare laser-ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt de TripleICE maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is dit apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt! Gemiddeld heb je 8-10 behandelingen nodig om de gewenste haarverwijdering te bereiken. Sommigen zullen meer of minder behandelingen nodig hebben afhankelijk van het haartype, voorgaande haarverwijderingsmethode en huidskleur.  Met de laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL en het resultaat is blijvend. Als het haar eenmaal is verdwenen, dan wordt aangeraden om 1 tot 2 keer per jaar bij te houden. 

Het laseren gebeurt op een eenvoudige manier. Eerst wordt er een laagje gel op de huid aangebracht, die ervoor zorgt dat de laser het haarzakje vernietigt. Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei ontstaan. Onze nieuwe laser zorgt voor wel 80-90% haarvermindering. 

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden, wil je beginnen met laseren. Wat je moet doen vóór je behandeling, en wanneer je niet geschikt bent voor laseren en overige informatie zoals prijzen, vind je onder het kopje behandelingen, definitief ontharen. 

Wij hebben een aantal te gekke voordeelpakketten gemaakt, dus profiteer nog gauw van deze te gekke aanbiedingen!

Maak nu snel online je afspraak, want vol = vol.

Sharon Gül Bektas Özdes

Sharon Gül Bektas Özdes

Eigenaresse forever young salon