Micro­needling

Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de medex-dermarollers. Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de medex-dermarollers. De medex dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht wordt gerold. Het apparaat bevat 540 minuscule naaldjes, 0,2 mm tot 1 mm afhankelijk van welk deel van de huid behandeld wordt.

Microneedling roll-me-over

Door het over de huid rollen met de roll-me-over dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daardoor wordt het opnamevermogen van de huid voor de actieve werkstoffen van ‘roll-me-over’ verhoogd. Dit alles zorgt o.a. voor de versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi vol en glad.

Microneedling is geschikt voor:

Veelgestelde vragen:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen (1 behandeling per week) waarbij elke behandeling verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden.

Let op: u heeft uw éigen’ roller, niemand anders wordt met úw’ roller behandeld. Ook krijgt u de bijpassende Vital Recover K creme t.w.v. €41,20. 

Thuisgebruik tijdens de kuurbehandeling

Thuis kunt u gedurende behandelperiode voor het gelaat ’s morgens en ’s avonds onze Gelée Royale Gel, met daaroverheen Vital Renew gebruiken. De Gelée Royale Gel ondersteunt de celstofwisseling met behulp van diverse natuurlijke componenten. De Gel bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Ook bevat het honingcomponenten. De Vital Renew heeft een ondersteunende werking bij de vitalisering, regeneratie en versteviging van de huid.

Contra-indicaties:

Wat kost de behandeling?

De prijs van Medex microneedling kuur 5 behandelingen: €497,50

Afspraak maken

Heb je interesse gekregen? Maak dan snel je afspraak via de button ‘reserveren’! Heb je nog vragen? Dan beantwoorden die wij natuurlijk ook graag!

We zien je snel!